OM PERCOR

Percor AS er importør og forhandler av arbeidstøy, gaveartikler og sports- og fritidstøy. Vi fører også lommeverktøy fra Stanley og DeWalt. Gjennom solide produsenter fra Italia, England og Spania skal vi levere den beste kvalitet, konkurransedyktige priser og kort leveringstid.  

Skulle du ha behov for å få trykket logo på tøyet har vi maskiner til dette.

Trenger du ny reklame på firmabilen eller vindusdekor ta kontakt med oss og vi hjelper deg.

Butikken vår

Vårt showroom og butikk finner du i Åsveien 5, 3475 Sætre. Her har vi et utvalg av alle våre produkter, samt design og produsering av bil-og vindusdekor, plakater, bannere, rollups, tekstiltrykk, gavetrykk etc.

Kundeavtale.

En kunde/Konto avtale med Percor AS gir fordeler for kunde ved handel hos Percor AS. Fordelen består blant annet av avtalte faste rabatter, faktureringsordning samt egen rabattordning til ansattes privatkjøp.

Ta kontakt med stein@percor.no for mer informasjon.

Ønsker du å bli forhandler hos Percor AS?

Som forhandler hos oss skal du alltid få den service og hjelp du måtte behøve. Selv om vi ikke er en stor grossist er våre partnere det, noe som gjør at vi skal kunne tilby deg som forhandler gode avtaler. Tilgang til varer er betydelig og ikke langt unna din butikk.

For å bli forhandler av våre produkter må man ha en bransjekode/beskrivelse som viser at man aktivt driver med salg av reklame- og gaveartikler, sports eller arbeidstøy.

For mer informasjon send e-post til stein@percor.no

Bærekraft

Samfunnsansvar og bærekraft

Percor skal alltid jobbe for en bærekraftig drift, både for oss selv, våre kunder og våre leverandører. Dette gjelder i like stor grad sosiale og miljømessige forhold som økonomiske.

Vi skal alltid utfordre oss selv og våre leverandører på punktene i FNs 17 bærekraftsmål samt etablere eierskap til målene hos samtlige ansatte.