Søk
Close this search box.

Gjør deg klar for sommersesongen med L.Brador

L.Brador handler om å tilby en livsstil med klær som er like behagelig som de er praktisk, uansett om du er på jobb eller nyter fritiden. L.Brador har utviklet arbeidsklær for profesjonelle med høye krav til komfort, design og kvalitet, helt siden 2003. Dette merket har virkelig satt standarden for arbeidsklær ved å tilby produkter som ikke bare ser bra ut, men som også virkelig fungerer.

Hos oss i Percor, streber vi etter en kontinuerlig kvalitet i alt vi gjør og tilbyr. Det er akkurat derfor vi har valgt L.Brador som en stor partner når det gjelder arbeidsklær. L.Brador er en merkevare med fokus på komfort, kvalitet og funksjonalitet. Du finner et bredt utvalg av produkter som passer perfekt til den aktive sommerlivsstilen, når du vil ha kvalitetstøy gjennom hele linja.

Beskyttelse og stil under solen

Når solen står på sitt høyeste, er det viktig å beskytte hodet mot dens stråler. Med L.Brador Caps 5013B får du både beskyttelse og stil med sin buede skjerm og behagelige passform. Med det ikoniske L.Brador-broderiet, er denne capsen både praktisk og stilig. Enten du er på jobb eller nyter fritiden, er denne capsen det perfekte tilbehøret for begge anledninger.

Ultimat komfort med boxershorts

For å kunne nyte lange sommerdager til det fulle, er det avgjørende å velge riktig undertøy. L.Brador 599B Boxershorts gir enestående komfort, kvalitet og design. Med sin blanding av svart og print, gir disse boxershortsen ikke bare støtte, men også en snev av stil under sommerklærne dine. Uansett hva dagen bringer, kan du stole på L.Brador for å holde deg komfortabel.

Fra jobb til trening

Sommeren handler ikke bare om avslapning, men også om aktivitet og trening. L.Brador 6030 BV Momentum er det ideelle plagget for å takle sommerens utfordringer, enten det er på jobb eller på treningsstudioet. Utviklet i samarbeid med CLN Athletics, kombinerer dette plagget stil med funksjonalitet. Med temperaturregulerende og fuktavvisende egenskaper holder det deg kjølig og komfortabel gjennom hele dagen, uansett hvor aktiv du er.

Synlighet & komfort

For de som jobber utendørs, er synlighet avgjørende for sikkerheten. L.Brador 413 Aereo T-shirt Klasse 2 tilbyr ikke bare høy synlighet, men også uovertruffen komfort. Med sin tettsittende passform og god ventilasjon er denne Hi-Vis-sertifiserte t-skjorten designet for maksimal fukttransport, slik at du kan holde deg trygg og komfortabel selv på de varmeste sommerdagene.

Fleksibilitet & holdbarhet

Når arbeidsdagen blir varm, er det viktig å ha på seg klær som både er behagelige og funksjonelle. L.Brador 1495PB Omnio Shorts Sort tilbyr akkurat dette med sitt design laget av bomull/polyester og mekanisk stretch. Med fireveis stretchpaneler i front og skritt, gir disse arbeidsshortsene den nødvendige fleksibiliteten og holdbarheten for å takle selv de mest krevende oppgavene i sommervarmen.

Stil, komfort og selvtillit!

Med L.Brador er du klar for å takle sommersesongen med stil, komfort og selvtillit. Uansett om du er på jobb eller på fritiden. Du kan stole på oss for å møte dine behov og utfordringer. Så kom deg ut, nyt solen, og la L.Brador være din pålitelige følgesvenn gjennom sommeren og utover.