Søk
Close this search box.

Foliering

Foliering av bil
Bildekor
Foliering kontorlandskap
Vindus og fasadedekor
Grafisk design

Foliering er i økende grad blitt et foretrukket valg for å både oppgradere og beskytte diverse overflater, som inkluderer alt fra kjøretøy til vinduer og bygningsfasader.

Hos Percor har vi god kompetanse innen alle aspekter av foliering og tar i brukt høyest grad materiale ved våre folieringsoppdrag. 

Vi utfører alt innen foliering både innvendig og utvendig. Vi benytter oss kun av kvalitetsfolie som passer til sitt bruk. Vi designer, printer, skjærer og laminerer her i Åsveien 5. Selve folieringen (bil) foregår på Klokkarstua (innendørs).

Vår maskinpark - foliering

Vår folieprinter
Mimaki JV100-160C
Mimaki CG-FXII Plus
Laminering
Flexa Easy Lite Air

Foliering: En omfattende introduksjon til moderne foliering.

Introduksjon til foliering

Foliering har blitt en populær metode for å forbedre og beskytte overflater på alt fra biler til vinduer og fasader. Men hva er foliering egentlig, og hvorfor har det blitt så viktig i dagens samfunn?

Typer av foliering

Enten det er snakk om å gi bilen din et nytt utseende, beskytte hjemmets vinduer, eller fornye møblene, finnes det ulike typer foliering som passer for hvert behov.

Fordeler med foliering

Foliering tilbyr ikke bare et estetisk løft, men også praktisk beskyttelse og økt varighet. 

Prosess for bilfoliering

Bilfoliering er en kunst i seg selv. Fra forberedelse til påføring og etterbehandling, hver steg er avgjørende for et perfekt resultat.

Materialvalg for foliering

Valg av materiale er viktig for både utseende og funksjonalitet. Vi går gjennom de mest populære materialene som brukes i foliering.

Kostnadsaspekter ved foliering

Selv om foliering kan være en investering, kan det også medføre langsiktige besparelser. 

Folieringsteknikker

For å oppnå et profesjonelt resultat kreves det riktig verktøy og teknikker.

Vedlikehold av folierte overflater

Godt vedlikehold kan forlenge levetiden på dine folierte overflater. Vi gir deg tips til rengjøring, beskyttelse og reparasjon.

Trender innen foliering

Foliering utvikler seg stadig, med nye mønstre, design og teknologiske fremskritt. 

Miljøaspekter ved foliering

Foliering kan også være et bærekraftig valg. 

Foliering i reklame og markedsføring

Foliering er ikke bare for estetikk og beskyttelse; det er også et kraftig verktøy i reklame og markedsføring. 

Fremtiden for foliering

Med kontinuerlig innovasjon, hva kan vi forvente av fremtidens foliering? 

Avslutning

Bedrifter som ønsker å maksimere sin synlighet og merkevarebygging bør sterkt vurdere fordelen av å foliere sine firmabiler, vinduer eller fasader. Foliering tilbyr en kostnadseffektiv og fleksibel måte å reklamere på, og gir bedrifter mulighet til å fremheve sitt unike brand og budskap på en iøynefallende måte. Med et utall designmuligheter kan en foliert overflate bli tilpasset for å passe til ethvert firma, enten det er snakk om en minimalistisk logo eller et komplett, detaljert design.

I tillegg til sin markedsføringsverdi, tilbyr foliering også praktiske fordeler. Det beskytter kjøretøy og bygninger mot slitasje og elementene, noe som kan forlenge levetiden og redusere vedlikeholdskostnadene. Dette gjør det til en investering som ikke bare øker firmaets synlighet, men også gir langsiktig verdi gjennom beskyttelse og holdbarhet.

Samlet sett, gjennom sin kombinasjon av estetiske og praktiske fordeler, er foliering en intelligent og effektiv strategi for bedrifter som ønsker å styrke sitt brand og øke sin tilstedeværelse i markedet. Med sin tilpasningsdyktighet og kostnadseffektivitet representerer foliering en unik mulighet for bedrifter å skille seg ut i en konkurransedyktig verden.